Tak mnie właśnie ciągnie, ale ciężko to żonie wytłumaczyć, że dobrze turbo czasem rozruszać :diabelski_usmiech :wink:
[O2] o co chodzi L59 2UC 8GU czy ktoś sie z tym spotkał
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez DAREKGDAczy to zawieszenie jest takie jak w RSie
to jest po prostu zawieszenie sportowe
spytaj Darku Jacka-on to ma u siebieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
DAREKGDA, też mamy sportowe zawieszenie (2UC) u siebie i rzeczywiście jest sztywne, ale dzięki temu nie wychyla się aż tak na zakrętach, a do tego ciężko jest wyprowadzić samochód z równowagi.
Odnośnie tego Lxx (w naszym przypadku L10), to oznacza, ze jest obniżone o 10mm? Bo wyczytałem kiedyś, że to jest zakres resorowania... ?
A i na sprężynach są namalowane kropki, z tego co pisali inni Koledzy, można w serwisie wyczytać jaki mamy typ zawieszenia.
Komentarz
-
-
Czy cała zawiecha 2UC jest taka sama jak w RS - tego nie wiem, trzeba by sprawdzić wszystko po kolei w ETKA a trochę mi się nie chcę. Na pewno RS też ma pakiet 2UC ( może coś dodatkowo ). Na pewno w RS jest mniejszy wybór sprężyn ( Lxx ) niż w zwykłej z 2UC ale np. L59 się pokrywają.
2UC
RS
Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz